Proglašenje najboljih u sportu u 2023. godini - Beli Manastir

Beli Manastir 1

Najuspješniji sportski kolektiv Grada Belog Manastira je ŠNK Baranja Belje, a može se podičiti i pojedinačnom nagradom koja je sletjela u ruke Leonarda Barića. Osim njih titulu je zaslužila i Jelena Grgić (GD Beli Manastir). Tako je stručni žiri odlučio na prigodnoj svečanosti i izboru koji je održan u organizaciji Zajednice športskih udruga Grada Belog Manastira u prostorijama Umjetničke škole.

 

Osim ovih najistaknutijih izabrani su i oni mladi čije vrijeme tek dolazi pa su tako titulu najperspektivnije sportašice, sportaša i sportskog kolektiva sletjele na nove adrese. Najperspektivnije sportašice su Marta Jakobfi i Milica Njegomir (Karate klub Beli Manastir ’98) kao i Lorena Dominić, Franka Knežević, Maja Radović i Nicole Čuraj (Gimnastičko društvo Beli Manastir). Najperspektivniji sportaš je Filip Kantor (ŠNK Baranja-Belje), a najperspektivniji sportski kolektiv je KK Beli Manastir ’98. Najuspješnija trenerica je Matea Vidović (GD Beli Manastir).

Nagrada je otišla i u ruke ŽOK Baranja za svoju petnaestu godišnjicu, a isto tako za svoju 20.obljetnicu nagrađen je boćarski klub Vid. Za svojih 25 godina pohvaljen je i Karate klub Beli Manastir ’98 kao i njegov utemeljitelj Dalibor Svetličić, a za okruglih 30 nagrađen je Borivoj Stojanović (NK Vardarac). Za stoljeće rada priznanje su zaslužili HNK Bilje i NK Napredak (Batina). Za svoja vrhunska postignuća nagradu je dobio Streljački klub Bolman. Ivan Hering (ŠK Beli Manastir) također je među laureatima svoj veliki doprinos sportu , a nagrade su uručili glavni tajnik ŠZ OBŽ Dubravko Ižaković, gradonačelnik Belog Manastira Tomislav Rob, zamjenik gradonačelnika Goran Hes te predsjednik ZŠU Grada Belog Manastira Ivan Zadravec.

Foto: BaranjaMedija.hr
Tekst: sportalo.hr