Održana je izborna skupština Športske zajednice Osječko-baranjske županije

Izborna sjednica Skupštine Športske zajednice Osječko-baranjske županije

U Velikoj vijećnici Osječko-baranjske županije u Osijeku, 10. svibnja 2024. godine, održana je izborna sjednica skupštine Športske zajednice Osječko-baranjske županije za mandatno razdboblje 2024.-2028. godine,

Za novog predsjednika Športske zajednice Osječko-baranjske županije jednoglasno je izabran Josip Ergović. Također, na prijedlog novog predsjednika izabrani su tri dopredsjednika, Izvršni i Nadzorni odbor.

Dopredsjednici: Ivan Zadravac, Alen Nađsombat, Milan Zamaklar.

Izvršni odbor uz predsjednike i dopredsjednike: Ante Vučemilović-Šimunović, Danko Justić, Alenko Bajer, Vladimir Skeledžija, Tomislav Šetka, Zlatko Kraljević, Renato Vince, Josip Cvenić i Zvonimir Kovačević.

Nadzorni odbor: Siniša Lucić, Stjepan Krznarić, Sonja Sabo, Boris Popadić i Tatjana Kolarić.

Također, u sklopu sjednice Športske zajednica Osječko-baranjske županije dodijeljena su priznanja pojedincima za dosadašnji rad i promociju sporta, velike obljetnice djelovanja te zahvala dosadašnjoj predsjednici za rad u Športskoj zajednici Osječko-baranjske županije. Priznanja u obliku plakete dodijelili su dožupan Josip Miletić i Josip Ergović.

Dobitnici:

Zvjezdana Tuma-Pavlov – zahvala dugogodišnjoj predsjednici za rad i doprinos u Športskoj zajednici Osječko-baranjske županije i unapređenju sporta Osječko-baranjske županije.

Dražen Milohnoja – priznanje za promociju sporta na području grada Osijeka i Osječko-baranjske županije za 2022. g.

Miroslav Liović - priznanje za promociju sporta na području grada Osijeka i Osječko-baranjske županije za 2023. g.

Sportsko ribolovnom društvu „Deverika“ Draž – 70. obljetnica djelovanja kluba


Zvjezdana Tuma-Pavlov zahvalila se na suradnji svim skupštinarima i članicama Športske zajednice Osječko-baranjske županije te je novom izabranom vodstvu zaželila puno uspjeha u daljnjem radu.