Dodijeljena priznanja najboljim sportašima Donjeg Miholjca za 2023.

DSC 8154

U Velikoj dvorani dvorca Mailath u DOnjem Miholjcu, 8. ožujka 2024. godine dodijeljena su priznanja za najbolje sportaše grada Donjeg Miholjca u 2023. godini.

 

Svečanost proglašenja sportaša grada Donjeg Miholjca za 2023. godinu otvorio je Siniša Crnčan koji je pozdravivši nazočne zahvalio najistaknutijim pojedincima koji su sebe i sportsku ljubav dali široj društvenoj zajednici i svojim angažmanom sustavno radili na popularizaciji sporta. Istaknuo je da su članovi Skupštine ZŠUG Donjeg Miholjca na svojoj sjednici, a na osnovu dostavljenih podataka sportskih klubova i udruga o rezultatima sportaša donijeli odluku o dodijeljivanju priznanja perspektivnim sprotašima, najuspješnijm sportašima, istaknutim sportskim djelatnicima i sportskim kolektivima u 2023. godini.

Tajnik Športske zajednice Osječko-baranjske županije Dubravko Ižaković čestitao je Gradu i Zajednici na organizaciji, a i svim nagrađenim sportašima.

Više možete pogledati na linku: http://www.miholjstina.info/donji-miholjac/dodijeljena-priznanja-najboljim-sportasima-donjeg-miholjca-za-2023/