ŠŠD MLADOST '96

Na završnici Kupa ISF školskih športskih društava u rukometu za djevojke i mladiće 1995., 1996. i 1997. godišta, u konkurenciji djevojaka, školsko športsko društvo Mladost '96 Gimnazije Antuna Gustava Matoša iz Đakova osvojilo je prvo mjesto te ostvarilo pravo nastupa na Svjetskom prvenstvu 2012. godine.

Sastav ekipe ŠŠD MLADOST '96

Iva Domajnović
Helena Prskalo
Marija Penava
Marija Matasović
Ivana Zirn
Vlatka Tokić
Marina Tadić
Helana Barić
Lucija Bogdanović
Barbara Živaljić
Ivana Sučić
Ivona Radoš
Ana Maria Jagodić
Mirna Bušić
VODITELJICA: Mirela Šunda, prof.

Svjetsko prvenstvo školskih športskih društava u rukometu održat će se od 14.-22. travnja 2012. godine u Hrvatskoj u Varaždinu, a okupit će predstavnike 24 države i u muškoj i u ženskoj konkurenciji. Predviđen je dolazak više od 850 sudionika koji će svoje snage odmjeriti u 192 utakmice. Hrvatska (ŠŠS Mladost '96 iz Đakova) je u skupini C s predstavnicama iz Brazila, Švedske, Belgije, Turske i Nizozemske.
Našim djevojkama čestitamo te im želimo puno uspjeha na Svjetskom rukometnom prvenstvu školskih športskih društava.

Na završnici Kupa ISF je nastupila i momčad osječkog Gymnicusa u muškoj konkurenciji. Nažalost, mladići se nisu uspjeli plasirati u finale, ali svojom igrom, borbenošću i svesrdnom podrškom koju su pružili svojim kolegicama, razveselili su sve nazočne, a najviše predstavnike Hrvatskog školskog športskog saveza i Školskog športskog saveza Osječko-baranjske županije.