IZVJEŠĆA SA ŽUPANIJSKIH NATJECANJA ŠKOLSKIH ŠPORTSKIH DRUŠTAVA OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA
ŠKOLSKA GODINA 2010./2011.

- Izvješće s Poluzavršnog natjecanja školskih športskih društava osnovnih škola Regije ISTOK u košarc za dječake. Natjecanje je održano 29. ožujka 2011. godine u SD JUG u Osijeku, a domaćin natjecanja bila je OŠ "Grigor Vitez" iz Osijeka.
GALERIJA

- Izvješće i fotografije s Poluzavršnog natjecanja školskih športskih društava srednjih škola Regije ISTOK u odbojci za mladiće.
GALERIJA

- Izvješće i fotografije s Poluzavršnog natjecanja školskih športskih društava osnovnih škola Regije ISTOK u gimnastici za dječake. Natjecanje je održano 24. ožujka 2011. godine u Osijeku, a domaćin natjecanja bila je OŠ Frana Krste Frankopana.

- Raspis za Županijsko natjecanje školskih športskih društava u atletici za osnovne i srednje škole, za djevojčice i dječake, odnosno djevojke i mladiće. Natjecanje će se održati 07. travnja 2011. godine na stadionu Gradski vrt.

- Izvješće sa Županijskog natjecanja školskih športskih društava srednjih škola u košarci za djevojke. Natjecanje je održano 16. ožujka 2011. godine u Našicama, a domaćin natjecanja bila je Srednja škola Isidora Kršnjavoga iz Našica.
GALERIJA

- Izvješće sa Županijskog natjecanja školskih športskih društava osnovnih škola u gimanstici za djevojčice i dječake. Natjacanje je održano 15. ožujka 2011. u školskoj dvorani Osnovne škola Frana Krste Frankopana koja je bila i domaćin natjecanja
GALERIJA

- Izvješće sa Županijskog natjecanja školskih športskih društava srednjih škola u košarci za mladiće. Natjecanje je održano 09. ožujka 2011. u Đakovu, a domaćin natjecanja bila je Obrtnička škola Antuna Horvata Đakovo.

- Raspis za Poluzavršno natjecanje školskih športskih društava osnovnih škola u gimnastici za djevojčice i dječake. Natjecanje će se održati u Osijeku, 24. ožujka 2011. godine u dvorani Osnovne škole Frana Krste Frankopana.

- Raspis za Poluzavršno natjecanje školskih športskih društava srednjih škola u odbojci za mladiće. Natjecanje će se održati u Osijeku 25. ožujka 2011. godine u ŠD JUG.

- Raspis za Poluzavršno natjecanje školskih športskih društava osnovnih škola u košarci za dječake. Natjecanje će se održati 29. ožujka 2011. u ŠD JUG (Osijek, Kralja Petra Svačića bb).

- Raspise za Županijska natjecanja školskih športskih društava osnovnih škola u gimnastici za djevojčice i dječake. Natjecanje će se održati u Osijeku 15. ožujka 2011. godine, a domaćin natjecanja bit će OŠ Frana Krste Frankopana iz Osijeka.

- Izvješće sa Županijskog natjecanja školskih športskih društava osnovnih i srednjih škola u badmintonu za djevojčice, dječake, djevojke i mladiće.
Natjecanje je održano u Osijeku 03. ožujka 2011. godine a domaćin natjecanja bila je Geodetsko-graditeljska škola iz Osijeka.
GALERIJA

- Raspis za Županijsko natjecanje školskih športskih društava srednjih škola u košarci za djevojke. Natjecanje će se održati 16. ožujka 2011. godine u Našicama. Domaćin natjecanja je Srednja škola Isidora Kršnjavoga iz Našica.

- Izvješće sa Županijskog natjecanja školskih športskih društava osnovnih škola u odbojci za dječake. Natjecanje je održano u Osijeku u dvorani JUG 24. veljače 2011. godine. Domaćin natjecanja bila je OŠ Retfala.
Pobjednik natjecanja, ŠŠD RETFALA, plasirao se na Poluzavršno natjecanje koje će se održati 07. travnja 2011. godine u Brodsko-posavskoj županiji.
GALERIJA

- Raspis za Županijsko natjecanje školskih športskih društava osnovnih i srednjih škola u badmintonu. Natjecanje će se održati u Osijeku 03. ožujka 2011. u Graditeljsko-geodetskoj školi.

-Izvješće sa Županijskog natjecanja školskih športskih društava osnovnih škola u košarci za djevojčice. Natjecanje je održano 22. veljače 2011. godine u Športskoj dvorani u Dardi. Domaćin natjecanja bila je OŠ Darda.
GALERIJA

-Raspis za Županijsko natjecanje školskih športskih društava srednjih škola u košarci za mladiće. Natjecanje će se održati u Đakovu 09. ožujka 2011. godina. Domaćin natjecanja je Obrtnička škola Antuna Horvata iz Đakova.

- Izvješće sa Županijskog natjecanja školskih športskih društava srednjih škola u odbojci za djevojke. Natjecanje je održano 22. veljače 2011. godine u Donjem Miholjcu. Domaćin natjecanje bila je Srednja škola Donji Miholjac.
Pobjednice, ŠŠD Gymnicus, predstavljeti će našu Županiju na Poluzavršnom natjecanju koje će se održati 14. travnja 2011. godine u Osijeku.

GALERIJA

- Izvješće sa Županijskog natjecanja školskih športskih društava osnovnih škola u futsalu za dječake. Natjecanje je održano 16. veljače 2011. godine u Našicama, a domaćin je bila OŠ Kralja Tomislava iz Našica.
GALERIJA

- Izvješće s Poluzavršnog natjecanja školskih športskih društava srednjih škola u stolnom tenisu za mladiće i djevojke. Natjecanje je održano 17. veljače 2011. u Športskoj dvorani Gradski Vrt, a domaćin je bila Ekonomska i upravna škola Osijek.
GALERIJA

- Raspis za Županijskom natjecanju školskih športskih društava osnovnih škola u odbojci za dječake.
Natjecanje će se održati 24. veljače 2011. godine u Osijeku, ŠD JUG, s početkom u 11,00 sati.

- Izvješće sa Županijskog natjecanja školskih športskih društava srednjih škola za mladiće u odbojci. Domaćin natjecanja bila je Elektrometalska i prometna škola iz Osijeka, a natjecanje je održano u ŠD JUG, 09. veljače 2011. godine.

- Izvješće sa Županijskog natjecanja školskih športskih društava osnovnih škola u rukometu za dječake. Natjecanje je održano u Đakovu, a domaćin natjecanja bila je OŠ Josipa Antuna Čolnića iz Đakova.
GALERIJA

- Izvješće sa Županijskog natjecanja školskih športskih društava srednjih škola ufutsalu za mladiće. Natjecanje je održano 02. veljače 2011. godine u Belom Manastiru, a domaćin natjecanja bila je Prva srednja škola Beli Manastir. Pobjednik ŠŠD Gymnicus predstavljati će našu Županiju na poluzavršnom natjecanju koje će se održati 18. ožujka u Vinkovcima.
GALERIJA

- Izvješće s Poluzavršnog natjecanja školskih športskih društava osnovnih škola u plivanju za djevojčice i dječake. Natjecanje je održano 03. veljače 2011. godine na Gradskim bazenima u Osijeku.
Provoditelj natjecanja bio je Školski športski savez Osječko-baranjske županije, a domaćin oba natjecanja bila je OŠ "Mladost" iz Osijeka.

- Raspis za Županijsko natjecanje školskih športskih društava srednjih škola u odbojci za djevojke. Natjecanje će se održati u Donjem Miholjcu 22. veljače 2011. godine u Nastavno-športskoj dvorani pri osnovnoj školi Augusta Harambašića.

- Izvješće s održanog Županijskog natjecanja školskih športskih natjecanja srednjih škola u rukometu za djevojke.Domaćin natjecanja bila je Gimnazija Antuna Gustava Matoša iz Đakova.
GALERIJA

- Raspis za Poluzavršno natjecanje školskih športskih društava srednjih škola u stolnom tenisu za djevojke i mladiće. Natjecanje se održava u Osječko-baranjskoj županije u gradu Osijeku 17. veljače 2011. godine u Nastavno športskoj dvorani "Gradski Vrt" (dvorana za stolni tenis) s početkom u 10.00  sati. Pobjednik Poluzavršnog natjecanja plasirat će se na Državno prvenstvo.

- Raspis za Županijsko natjecanje školskih športskih društava srednjih škola u odbojci za mladiće. Natjecanje će se održati 09. veljače 2011. godine u Osijeku u ŠD JUG s početkom u 9,00 sati.

- Raspis za Županijsko natjecanje školskih športskih društava osnovnih škola u futsalu za dječake. Natjacanje će se održati u Našicama 16. veljače 2011. godine.

- Raspis za Poluzavršno natjecanje školskih športskih društava osnovnih škola u plivanju za djevojčice i dječake. Natjecanje će se održati u Osijeku 03. veljače 2011. godine.

Suorganizator natjecanja je Školski športski savez Osječko-baranjske županije, a domaćin natjecanja je OŠ "Mladost" iz Osijeka. Na natjecanju imaju pravo nastupiti prvoplasirane momčadi sa Županijskoh natjecanja regije ISTOK (Osječko-baranjske županije, Brodsko-posavske županije, Požeško-slavonske županije i Vukovarsko-srijemske županije). Pobjednik Poluzavršnog natjecanja nastupiti će na Državnom prvenstvu.

- Izvješće sa Županijskog natjecanja školskih športskih društava osnovnih škola u rukometu za djevojčice. Natjecanje je održano 21. siječnja 2011. u Dardi, a domaćin natjecanja bila je OŠ Darda.
GALERIJA

- Izvješće s održanog Županijskog natjecanja školskih športskih društava srednjih škola u rukometu za mladiće. Natjecanje je održano 19. siječnja 2011. godine u Našicama, a domaćin natjecanja bila je Srednja škola Isidora Kršnjavoga iz Našica.
GALERIJA

- Raspis za Županijsko natjecanje školskih športskih društava osnovnih škola u košarci za dječake. Natjecanje će se održati u Valpovu 04. veljače 2011.

- Raspis za Županijsko natjecanje školskih športskih društava srednjih škola u malom nogometu za mladiće. Natjecanje će se održati u Belom Manastiru 02. veljače 2011.

- Raspis za Županijsko natjecanje školskih športskih društava srednjih škola u rukometu za djevojke. Natjecanje će se održati 28. siječnja 2011. godine u Đakovu.

- Raspis za Županijsko natjecanje Školskih športskih društava osnovnih škola u rukometu za djevojčice. Natjecanje će se održati 21. siječnja 2011. godine u Dardi.

- Raspis za Županijsko natjecanje školskih športskih društava osnovnih škola u rukometu za dječake. Natjecanje će se održati 26. siječnja 2011. godine u Đakovu.

- Raspis za Županijsko natjecanje školskih športskih društava srednjih škola u rukometu za mladiće, koje će se održati 19. siječnja 2011. godine u Našicama.

- Izvješća sa Županijskog natjecanja školskih športskih društava osnovnih škola u šahu, održanog 14. prosinca 2010. godine u Donjem Miholjcu.
GALERIJA

- Izvješća sa Županijskog natjecanja školskih športskih društava osnovnih škola u plivanju. Natjecanje se održalo 10. prosinca 2010. godine u Osijeku.
GALERIJA

- Izvješća sa Županijskog natjecanja školskih športskih društava srednjih škola u stolnom tenisu, održanog 08. prosinca 2010. godine u Belom Manastiru.
GALERIJA

- Izvješća sa Županijskog natjecanja školskih športskih društava osnovnih škola u stolnom tenisu, održanog 07. prosinca 2010. godine u Belom Manastiru
GALERIJA

- Raspis za Županijsko natjecanje školskih športskih društava osnovnih škola u plivanju. Natjecanje će se održati 10. prosinca 2010. godine u Osijeku, u konkurenciji djevojčica i dječaka.

- Raspis za Županijsko natjecanje školskih športskih društava osnovnih škola u šahu, koje će se održati 14. prosinca 2010. godine u Donjem Miholjcu, u konkurenciji dječaka i djevojčica.

- Raspis za Županijsko natjecanje školskih športskih društava osnovnih škola u stolnom tenisu, koje će se održati 07. prosinca 2010. godine u Belom Manastiru, u konkurenciji djevojčica i dječaka,

- Raspis za Županijsko natjecanje školskih športskih društava srednjih škola u stolnom tenisu, koje će se održati 08. prosinca 2010. godine u Belom Manastiru, u konkurenciji djevojaka i mladića.

-Izvješća sa Županijskog natjecanja školskih športskih društava osnovnih i srednjih škola u krosu, održanog 22. listopada 2010. godine u Športskom parku u Valpovu. Natjecanje se održalo u konkurenciji djevojčica i dječaka, odnosno djevojaka i mladića.

- raspis za Županijsko natjecanje školskih športskih društava osnovnih škola u krosu. Natjecanje će se održati u petak 22. listopada 2010. godine, u Športskom parku u Valpovu.

- raspis za Županijsko natjecanje školskih športskih društava srednjih škola u krosu. Natjecanje će se održati u petak 22. listopada 2010. godine, u Športskom parku u Valpovu.